Rymlig lokal för ungefär 40 gäster. Stereo med karaokeutrustning, 3D-TV och DVD. Stolar och fällbara bord gör att du kan skräddarsy din sammankomst precis efter behov. Fullt utrustat kök med kyl/frys/diskmaskin och matporslin. 

Uthyrning gäller endast till boende på Skogsgläntan.

Avgift för festlokal
Att boka lokalen kostar måndag-torsdag 150 kronor/tillfälle och fredag-söndag 300 kronor/tillfälle. Betalning sker via Swish. Bokning sker via föreningens bokningsapp, samt att du kontaktar kvartersgårdsansvarig snarast efter bokning för utlämning av nyckel.

Om festlokalen inte återställts korrekt enligt anvisningarna, kommer städfirma anlitas och du som hyresgäst får fakturan skickad till dig. Fullständiga uthyrningsregler.

För gemensamma aktiviteter för alla områdets boende tar vi dock inte ut någon avgift. Så vill du se en bra film i lokalen – bjud in grannarna så kostar lokalen ingenting.

TV-kväll i kvarterslokalen?
Värt att veta om TV:n i lokalen är att det är en 55-tums LG 3D Smart-TV. Den har USB-koppling för att kunna ansluta hårddiskar och USB-minnen. Det går också utmärkt att koppla till dator eller surfplatta till TV:n med hjälp av HDMI. För 3D-filmer kan det vara bra att veta att det i lokalen finns en enklare variant av 3D-glasögon. Tv:n är kopplad till riktigt bra högtalare.

Uthyrningsansvarig är Katarina Carlström Larsson.