Vi har valt att införskaffa en app till er medlemmar för att underlätta distributionen av information. Det här gör att styrelsen kan gå ut med viktig information som, på sekunder, visas i era telefoner och datorer efter en plingande notis. Vi rekommenderar att ni laddar ner appen till er smartphone, men har ni ingen smartphone så finns appen som websida också. 

Appen finns att ladda ner på App Store och Google Play (Play Butik) som ”MinFörening” och finns som hemsida på www.app.minforeningsapp.se för er utan smartphones. 

Första gången ni öppnar appen så kommer ni till en skärm där ni väljer förening. Detta gör ni bara första gången, för sedan ligger det sparat i telefonen/datorn. När ni ska välja förening så söker ni efter oss: ”BRF Skogsgläntan”. Här är det viktigt att sökningen är exakt. 

Appen är skyddad med behörighetskrav, vilket betyder att ni måste bli accepterade för att kunna se appens innehåll. För att vi skall kunna se vem som ansöker om behörighet så måste ni först skapa ett konto. När ni gått in på appen och vår förening så kommer ni till en sida där det står att appen är skyddad – logga in mot en profil och ansök om behörighet. Klicka på Min profil och skapa ett konto. När du skapat ett konto så kan du klicka på Ansök/Hantera. Då kommer du till en skärm där du får ange de uppgifter som vi begär av dig. När du klickar på ansök så skickas din ansökan till oss. Vi skickar ut en notis till dig när vi hanterat din ansökan och du kan gå in på appen.

Behöver ni hjälp med något så är ni välkomna att kontakta vår kontaktperson hos Min Föreningsapp på marcus.cehlin@minforeningsapp.se

Vi hoppas innerligt att appen kommer att underlätta för oss alla!