Styrelsen har valt att införskaffa en informationsapp för att underlätta distributionen av information ut till medlemmarna. Det här gör att styrelsen kan gå ut med viktig information som, på sekunder, kan läsas i telefoner och/eller datorer efter en plingande notis. En rekommendation är att du laddar ner appen till din smartphone, men har du ingen smartphone finns appen även som websida. 

Appen finns att ladda ner på App Store och Google Play (Play Butik) som ”MinFörening” och finns som hemsida på www.app.minforeningsapp.se för dig utan smartphones. 

Första gången du öppnar appen kommer du till en skärm där du väljer förening. Detta gör du bara första gången, för sedan ligger det sparat i telefonen/datorn. När du ska välja förening söker du efter BRF Skogsgläntan. Här är det viktigt att sökningen är exakt. 

Appen är skyddad med behörighetskrav, vilket betyder att du måste bli accepterad för att kunna se appens innehåll. För att föreningen ska kunna se vem som ansöker om behörighet behöver du först skapa ett konto. När du gått in på appen och din förening så kommer du till en sida där det står att appen är skyddad – logga in mot en profil och ansök om behörighet. Klicka på Min profil och skapa ett konto. När du skapat ett konto så kan du klicka på Ansök/Hantera. Då kommer du till en skärm där du får ange de uppgifter som föreningen begär av dig. När du klickar på ansök så skickas din ansökan till den som är ansvarig för att administrera appen. En notis skickas ut till dig när din ansökan är hanterad och du kan gå in på appen.

Behöver du hjälp med något är du välkomna att kontakta föreningens kontaktperson hos Min Föreningsapp på marcus.cehlin@minforeningsapp.se